El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els comerciants alcoians, representats de nou a la federació provincial

AMB VÍDEO: Rafa Pérez, des d'Alcoi, reclama ajudes per al xicotet comerç i lamenta que s'hagen quedat fora de la primera tanda del pla Resistir de la Generalitat.
 

Parlem en Rafa Pérez, president d'ACECA i nou vocal en la patronal provincial de xicotets comerciants, FACPYME.

Rafa Pérez, president d'ACECA, és vocal en la nova directiva de FACPYME, la patronal provincial del xicotet comerç. Des de FACPYME asseguren que "amb la seua presència consolida la força que l'Alcoià manté dins del sector comercial de la província d'Alacant".

ACECA, l'associació d'empresaris del comerç de l'Alcoià, ha estat present en FACPYME des de la seua fundació. Rafa Pérez ja ha format part de la directiva durant 8 anys, tot i que en els últims quatre s'havia apartat per a dedicar-se al seu negoci. Ara, a petició del nou president Carlos Baño, torna com a vocal i per a donar veu als comerciants alcoians.

En el vídeo, Rafa Pérez ens explica que ja s'han posat en contacte tant amb la Diputació d'Alacant com en la Conselleria d'Economia per a reclamar ajudes, i lamenten haver-se quedat fora de la primera tanda del Pla Resistir.

La nova directiva de FACPYME, amb l'alcoià Rafa Pérez