El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els comerciants d'Alcoi tornen per Nadal amb premis directes

Hi haurà animació a distints barris i també un concurs a Facebook

En la campanya de premis directes, tots els comerciants associats a alguna d'aquestes entitats tindran durant el temps que dure la campanya de les butlletes del Nadal Alcoià. En el moment de la compra, lliuraran als clients una butlleta que es canviarà per premis directes que van des del rei (100 euros en compres) fins al carbó (es podrà canviar per 'Castanyes al carrer' durant l'animació al carrer)

Després de l'èxit de l'anterior edició de les butlletes del Nadal Alcoià, els comerciants milloren la campanya. I com ho fan? Doncs amb premis directes i amb un concurs de Facebook amb passes VIP per a El Betlem de Tirisiti. A més hi haurà animació al carrer pels barris. Aquesta vistosa campanya és possible gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament d'Alcoi, l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerços d'Alcoi (ACECA) i la Federació de Comerç (Alcoi Comercial). En el tríptic que adjuntem sota el vídeo es poden veure quins són els establiments participants.

En la campanya de premis directes, tots els comerciants associats a alguna d'aquestes entitats tindran durant el temps que dure la campanya de les butlletes del Nadal Alcoià. En el moment de la compra, lliuraran als clients una butlleta que es canviarà per premis directes que van des del rei (100 euros en compres) fins al carbó (es podrà canviar per 'Castanyes al carrer' durant l'animació). Aquesta animació pels barris torna per segon any consecutiu el dissabte 16 de desembre al matí a la Zona Nord, el divendres 22 de desembre a la vesprada a Santa Rosa-Eixample i el dissabte 23 de desembre a la vesprada al centre.

Altre dels al·licients d'aquesta campanya del comerç d'Alcoi estarà a Facebook i es podrà guanyar 4 passes VIP per a 2 persones per veure el Tirisiti. Primer es podrà veure el betlem més famós des de dins, a la tramoia, i després des del pati de butaques.

Per participar cal donar 'M'agrada' a la pàgina de facebook Alcoi Ciutat del Nadal. Després s'ha de compartir aquesta publicació del concurs del Tirisiti. Altre dels requisits per veure el Tirisiti des de la tramoia és tenir almenys un tiquet de compra d'un dels comerços associats a ACECA o a la Federació de Comerç. Al vídeo gravat per l'Ajuntament d'Alcoi podeu conéixer més detalls.