El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els comerços d’Alcoi llancen una plataforma digital per poder comprar online

Per formar part s’ha de tindre un producte diferencial amb un estàndards de qualitat establerts prèviament i que aporten un valor afegit.

La iniciativa va ser presentada per Josep Alzamora, expert en comerç i rep el nom de 'Alcoi Prestigi Online'. L'objectiu és que els comerços de la ciutat se sumen a vendre online en una plataforma que es diferència pel valor afegit i no pel preu del producte.

La gent busca a internet i compara preus i decideix qué compra i ho fa a través d’un colp a la pantalla o un click a l’ordinador. Açò és una realitat que malgrat tot, pot ser una dificultat afegida a la supervivència del comerç local. Per esta raó s’ha presentat ‘Alcoi prestigi online’, una plataforma digital a la que poden sumar-se els comerços de la ciutat.

La iniciativa es va presentar el passat dilluns 29 de novembre a l’Àgora per part de l’expert en comerç, Josep Alzamora. Però no és un plataforma més a la red. L’objectiu és ser el germà digital d’Alcoi Prestigi, un projecte que va ser llençat al 2019 que treballa per transformar el teixit comercial alcoià. Els seus participants aprenen a traure avant els seus negocis en els entorns més competitius actuals. La diferència és que per a participar en ‘Alcoi Prestigi Online’ s’ha de tindre un producte diferencial amb un estàndards de qualitat establerts prèviament i que aporten un valor afegit. Els productes deuen haver sigut desenvolupats per els propis comerços.

En els pròxims mesos s'organitzarà una reunió amb tots els comerços interessats a participar i s'iniciarà el camí per a aconseguir, tal com avançava la conferència del dilluns, l'èxit digital.

S’espera que la plataforma estiga operativa en 2023.