El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els comerços d’Ontinyent es visten de festa morocristiana

Vicent Pla, Àngels Muñoz i Marisa Bernabéu a la presentació de la campanya

Mig centenar d’establiments han engalanat ja els seus aparadors de la mà de “SOC Ontinyent”

Per a no oblidar la Setmana Gran de Festes, l’associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent (SOC), ha posat en marxa, en col·laboració de la Societat de Festers i l’Ajuntament d’Ontinyent una campanya per a les empreses i comerços. Des de l’associació s’ha proposat al sector servei engalanar els seus aparadors o qualsevol espai de l’establiment amb motius de la festa moro-cristiana.

A la presentació de la iniciativa al Museu Fester han acudit la regidora de Festes, Àngels Muñoz i el president de la Societat de Festers, Vicent Pla, a més de la presidenta de l’associació, Marisa Bernabéu, qui explicava que aquesta iniciativa té com objectiu "recordar els dies de la Setmana Gran de festes de Moros i Cristians". 

En concret, mig centenar de comerços i establiments associats a SOC ja han engalanat els seus aparadors però s’espera que durant els pròxims dies es sumen més establiments a la iniciativa que "manté viu aquest vincle que el comerç i la festa sempre han tingut", incidia Bernabéu.

La campanya, a més, inclou un audiovisual, que es podrà veure a les xarxes socials de l’associació, on la ciutadania podrà veure com els comerços i serveis de la ciutat s’engalanen per visibilitzar i promoure el significat de la festa dels Moros i Cristians a Ontinyent.

Des de l’Ajuntament i la Societat de Festers mostraven la seua satisfacció per una iniciativa que permet continuar promocionant la festa morocristiana d’Ontinyent en un sector tant important i amb tant potencial com és el comerç i serveis.