El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els concerts d’Exaltació de Música Festera comencen aquest 12 de març al Calderón d’Alcoi

Les entrades per als 4 concerts es poden aconseguir a ticketalcoi.com o a les taquilles del Teatre Calderón.

Alcoi compta els dies per a la Trilogia Festera d’abril. Per anar obrint boca, el Teatre Calderón acull els 4 concerts d’exaltació de música festera. El Primer dels concerts serà interpretat per l’Agrupació Musical Serpis el 12 de març a les 11:45 h.

Les entrades per als 4 concerts es poden aconseguir a ticketalcoi.com o a les taquilles del Teatre Calderón. Amb un variat repertori, el Serpis encetarà els 4 caps de setmana de música festera. Andrés Guerrero dirigirà aquest primer concert.


El segon dels concerts serà el 19 de març interpretat per la Unió Musical. Iñaki Lecumberri dirigirà el concert que comptarà amb fanfàrries, pasdobles, marxes àrabs, mores i cristianes. El darrer cap de setmana de març, el dia 26 a les 11:45 h, el Calderón escoltarà la música de la Societat Musical Nova. Sota la direcció de Juan Domenech, s’interpretaran pasdobles, marxes medievals, marxes mores i cristianes. Comptarà amb l’estrena d’Ecos d’Abril i durant el concert col·laboraran el grup Barxell i la Coral Polifònica.


La Primitiva tancarà els concerts d’exaltació festera el 2 d’abril, un dia després del descobriment del cartell anunciador de les festes, Francisco Valor dirigirà el concert que comptarà amb dues estrenes absolutes i les col·laboracions de l’Agrupació El Trabajo i el grup de Dolçainers i Tabaleters de La Cordeta.


A banda dels representats de les distintes agrupacions musicals d’Alcoi, en la presentació dels concerts també han participat el regidor de Cultura, Raül Llopis; i la regidora de Festes, Carolina Ortiz.