El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els conjunts juvenil i aleví del CGR Sant Jordi d’Alcoi estaran al campionat nacional

Conjunts juvenil i infantil / CGR Sant Jordi

 El campionat nacional, amb representació del CGR Sant Jordi, que es disputarà a Murcia entre el 7 i l’11 de novembre.

Pel que fa a la Copa Base Individual, Rocío García, ha sigut bronze en l’autonòmic disputat a Alcoi. Pel que fa al conjunt infantil, no ha pogut superar la fase autonòmica i no estarà al nacional que es disputarà a Murcia entre el 7 i l’11 de novembre.

Bones i males notícies per al CGR Sant Jordi d’Alcoi. Pel que fa als bons resultats, cal destacar que Rocío García, ha sigut tercera en la Copa Base individual i passa automàticament a disputar el nacional.En categoria juvenil i aleví, el CGR Sant Jordi també tindrà representació al nacional de Múrcia després de fer un gran paper al campionat provincial disputat al Francisco Laporta. El conjunt juvenil està format per Andrea Ortiz, Zaida Benyeto, Patricia Ruiz, Miriam García i Ainara Gisbert. Les alevins són Lídia López, Edurne Nicolau, María Abad, Lídia Prats i Lucía Gozálbez. Una altra bona notícia és el paper d’Ana Micó (cedida per part del Sant Jordi al Club Chamara d’Elx), que competeix en junior en la màxima categoria i que també disputarà el campionat nacional.

La competició ha sigut molt exigent i el conjunt infantil del CGR Sant Jordi no ha pogut superar la fase autonòmica per passar al nacional. El motiu ha sigut una imprecisió al final del seu exercici.