El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els consultoris de Batoi i la Zona Alta d'Alcoi tornen a oferir consultes el 5 d'octubre amb cita prèvia

Barri de Batoi / AM

No s'atendrà sense cita prèvia excepte urgències mèdiques.

Els horaris dels consultoris de la Zona Alta i Batoi tornaran a prestar consulta a les instal·lacions a partir del dilluns 5 d'octubre amb horaris i serveis molt semblants als que ja tenien abans de la Covid-19 i amb cita prèvia. La cita prèvia es pot demanar al taulell, per telèfon al número 96 593 77 50 o a través de l'APP Gva+Sanitat. No s'atendrà sense cita prèvia excepte urgències mèdiques.

Sobre les consultes en tots dos consultoris, aquelles relacionades amb patologies no respiratòries i altres consultes seran en horari de 8.30 a 12 hores i les relacionades en patologies respiratòries, en canvi, seran des de les 12 a les 14 hores. També cal recordar que, en alguns casos puntuals, el consultori pot tancar perquè el facultatiu del centre realitze les guàrdies pertinents, sempre avisant amb suficientment antelació als usuaris. Cal destacar també que el facultatiu valorarà telefònicament la consulta presencial per a evitar aglomeracions innecessàries.

Respecte als horaris dels diferents tipus d'atenció en el consultori de Batoi, els horaris d'atenció d'infermeria seran els dijous a partir de les 8 hores i per al medicament Sintrom, els divendres a partir de les 8 hores. Les cures es realitzaran diàriament des de les 9.30 a 11.30 hores i la consulta a domicili també serà diària de 12 a 14 hores. En el cas de la Zona Alta, les extraccions són dilluns i dimecres de 8 a 9 hores i el Sintrom, cada dia de 9 a 10 hores. Les cures seran tots els dies de 10:30 a 12 hores i l'atenció en el domicili, de 12 a 14 hores. Cal destacar que en cap dels dos consultoris es realitzaran proves PCR.

El regidor de Sanitat, Miguel Juan Reig, destaca que "després de treballar amb Atenció Primària i dels permisos per part de la Conselleria de Sanitat, els consultoris tant del barri de la Zona Alta com el de Batoi tornaran a oferir consultes. Una bona notícia per a tots els usuaris d'aquests serveis, sobretot, la gent gran que té més dificultats de mobilitat. Recordem que és necessària la cita prèvia i demanem a tots responsabilitat en l'ús del servei, ja que la situació sanitària ens obliga a evitar aglomeracions i sempre que siga possible, optar per altres mitjans que no siga el presencial amb la intenció d'evitar possibles contagis tant del personal sanitari com dels mateixos pacients".