El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els contestans i les contestanes ja tenen la revista de Festes 2018

Els protasgonistes de la presentació de la revista, amb l'alcaldessa, Mireia Estepa Olcina

La periodista de la localitat, Anna Cortés i Morant va ser l’encarregada de presentar l’acte

El Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina ha acollit este divendres la posada de llarg de la Revista de Festes de Moros i Cristians de 2018. Anna Cortés i Morant, periodista nascuda a Cocentaina va ser la presentadora de l’acte. Pablo León Vida, membre de la Junta de Festes ha explicat tots els assistents els continguts que es troben a la publicació d’aquest any. Un text molt complet que inclou, a banda de les col.laboracions literaries habituals, un apartat dedicat al patró, Sant Hipòlit.

En concret, en l´edició de enguany destaquen els habituals saludes institucionals, un apartat dedicat a la figura de Sant Hipòlit, el programa d’actes cmplet dia a dia, una secció sobre la festa contestana i la música festera. Com cada any, hi ha espai per a les col·laboracions literàries de contestans i contestanes. Tot açò es completa amb la informació relativa a la festa del 2018 amb crònica, dades i fotografies.

Un dels moments més esperats en aquesta presentació ha estat el descobriment de la portada de la revista. Una fotografia realitzada per un fester de la Filà Kabilenyos, Hipòlit Vidal Torregrosa, ha estat l’escollida. En la imatge es pot veure a un guerrer cristià donant gràcies a Sant Hipòlit. Al darrere s'identifica un dels elements patrimonials de la ciutat Comtal, el Castell de Penella.

En aquesta presentació també han intervenigut Ivan Carbonell Iglesias, Mantenidor de l’acte, Hipòlit Borrás, president de la Junta de Festes i per últim l’alcaldessa, Mireia Estepa.

Aquesta cerimònia ha acabat amb les notes de l’Himne de Festes