El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Controls per evitar incendis a Alcoi després de 5 conats

Cossos de seguretat

Des del Consistori es pretén, amb aquests controls, extremar les precaucions

Les actuacions estan coordinades entre Protecció Civil, la Policia Local, la Policia Nacional i el cos d’Agents Mediambientals de la Generalitat Valenciana

Durant el cap de setmana, els cossos de seguretat de la ciutat, de manera coordinada, van realitzar un control preventiu en carreteres secundàries i altres vies de trànsit en Alcoi amb la intenció de prevenir possibles incendis forestals. Als últims dies, la ciutat ha sofert un total de cinc conats d'incendi sense conseqüències greus, la investigació dels quals segueix en marxa per part de la Policia Local. 
Aquests controls continuaran realitzant-se de manera aleatòria en diferents parts, conjuntament amb les actuacions que es realitzen de manera habitual dins del pla d'actuació per a prevenir incendis forestals .

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, recorda la importància de protegir el nostre entorn: "Tenim un entorn únic i el risc de foc sempre està present pel que demanem a la ciutadania que extreme les precaucions i que telefonen al 112 davant qualsevol sospita de foc, així com contactar amb la Policia Local si detecten alguna persona sospitosa en els nostres paratges naturals".