El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Creuats revaliden el títol i guanyen el Trofeu Filaes d'Alcoi

L'entrega de trofeus ha sigut després del partit de futbol sala sènior

La final de futbol sala sènior ha estat plena d'expectació com tots els anys. Els Creuats s'han enfrontat als inesperats Almogàvers i els han derrotat 5-1. Un partit on la eficacia del vigent campió i el seu bon joc han sigut els predominants durant els 40 minuts. El pavelló del Poliesportiu Francisco Laporta ha esclatat a la fi de l'encontre amb el final de tot el Trofeu Filaes.

A més, al bàsquet els Miqueros s'han imposat en la final als Cids 30-25, en un partit molt disputat on els xicotets detalls han marcat la victòria de la filà mora. Així mateix, al futbol sala aleví, els Mossàrabs han derrotat 2-1 als Benimerins i al futbol 7 de veterans, els Aragonesos han guanyat 2-1 als Judios. L'altra golejada de la vesprada ha estat als camps de futbol del Poliesportiu, ja que els Cids s'han imposat a les Tomasines per 6 gols a 1.

Canviant d'esport a la raqueta, al pàdel de categoria d'or, els campions han resultat ser els Mossàrabs amb la parella formada per Antonio Escudero i José Luis Cano, i els subcampions els Ligeros amb la parella composta per Rubén Soliveres i Ignacio Ripoll. Quant al tennis de taula, els Benimerins continuen amb el seu idil·li en aquest esport i han guanyat el Trofeu imposant-se 3-1 als Judios.

Aramultimèdia ha estat present a les finals del Trofeu al Poliesportiu Francisco Laporta.