El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Cristians entren primer a Muro

Els càrrecs són per a Marcos Olcina (Capità de la Filà Maseros) i José Ferrer (Abanderat dels Contrabandistes)

Muro ja està immers en les seues festes patronals 2018 en honor a la Mare de Déu. Poden gaudir d'un vídeo en directe i, en les pròximes hores, en un complet vídeo d'ambdues entrades

Muro ja està immers en les seues festes patronals 2018 en honor a la Mare de Déu. Aquest dissabte 12 de maig ha començat amb la Diana a les 6:30 h del matí. Un dels actes més esperats per tots és La Baixà de la Mare de Déu dels Desemparats, des de l'Ermita fins al temple parroquial.

L'acte que més turistes ha congregat ha estat l'Entrada Cristiana. Sobretot s'ha posat èmfasi en els càrrecs, que aquest any han recaigut en Marcos Olcina (Capità de la Filà Maseros) i José Ferrer (Abanderat dels Contrabandistes). L'ordre de l'entrada de les tropes de la creu ha sigut el següent: Maseros (Capità), Templaris, Arquers, Pirates, Mare de Déu i Contrabandistes (Abanderat).

Com podeu veure a la notícia, ARAMULTIMÈDIA ha oferit un video en directe i algunes imatges de la desfilada cristiana. Estem preparant un complet vídeo per tal d'oferir els millors moments d'ambdues entrades. L'Entrada Mora començarà a les 17 h del diumenge 13 de maig en el recorregut habitual.