El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant Rafael Altamira tornen amb estil Antoni Miró

Palau Comtal Cocentaina / AM

La ignauguracio dels Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant Rafael Altamira tindrà lloc el dimecres 3 de juliol, i el concert "Antoni Miró, pintura musicada" es realitzara a les 21:00 hores del mateix dia.

Aquest dimecres 3 de juliol tindrà lloc la inauguració dels Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant Rafael Altamira 2019, on l'alumnat té a la seua disposició una gran varietat de cursos amb diferents interessos i temàtiques. L'objectiu que té la universitat amb aquesta proposta és apropar l'alumnat a un estudi i punt de vista critica en els àmbits de la ciència, tecnologia, ciències socials i humanes i la cultura. Cal dir que aquestos cursos poden arribar a tindre lloc tant a la seu principal que es troba a Cocentaina, però també a la seu d'Alcoi.

Ara bé, com a colofó per a la inauració, tindrà lloc el concert "Antoni Miró, pintura musicada", a partir de les 21:00 al Pati d'Armes del Palau Comtal de Cocentaina. Aquest projecte musical porta treballant-se des de 2018, on nou músics han treballat les seues composicions a partir de l'obra del pintor, per cosa que música i pintura s'uneixen per a reflectir l'esperit i visió d'Antoni Miró. Aquesta es converteix en una oportunitat fabulosa per a gaudir de la seua actuació en directe.

Cal destacar la participació de diferents artistes musical com Lu Rois, Pau Alabajos, Borja Penalba, Mireia Vives i Júlia.

Recordeu, aquest dimecres 3 de juliol a partir de les 21:00, al Pati d'Armes del Palau Comtal de Cocentaina. No us ho perdeu.