El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els dies 24 i 28 d’abril es mantenen com a festius escolars en Alcoi

El regidor d'Educació Albeto Belda reconeix que “la incertesa de com evolucionarà la crisi de la Covid19 fa desconéixer si el curs es reprendrà de manera presencial i, si es fa, en quines dates serà".

L'Ajuntament d'Alcoi ha decidit mantenir els dies 24 i 28 d’abril com a festius escolars a la nostra ciutat. "En cap escenari es planteja que es puguen realitzar les festes de Moros i Cristians abans de l’estiu, pel que tampoc té sentit reservar aquests dies", apunten des de la regidoria d'Educació.

Reconeixen des del Consistori que en cas de suspensió d'aquests festius, s’haurien de recol·locar en els mesos que manquen per acabar aquest curs, abans de finalitzar el mes de juny. Per part de la regidoria entenen que, en cas de poder reprendre les classes presencials, "no seria adient que encara quedaren festius escolars per celebrar". El regidor d'Educació Albeto Belda reconeix que “la incertesa de com evolucionarà la crisi de la Covid19 fa desconéixer si el curs es reprendrà de manera presencial i, si es fa, en quines dates serà".

Belda afegeix: "Sabem que en aquesta situació d’excepcionalitat, les comunitats educatives estan posant tot el seu esforç per a continuar amb la docència a distància, aplicant en molt pocs temps, noves eines de comunicació entre el professorat i les famílies. Volem agrair la tasca dels docents, sabem del seu compromís i la seua vocació. També valorem molt l’esforç que les famílies estan realitzant adaptant-se a aquesta situació tan complicada".