El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Dimonis Rafolins de l'Alqueria mostren els seus secrets en una exposició

El dia gran per als Dimonis Rafolins serà el diumenge 21 de setembre: a les 17 h, taula redona a la Casa de Cultura, mentre que a les 21 h, hi haurà correfocs del 25 aniversari amb la participació especial de la colla Factoria del Só de les Illes Balears.

L'Associació Cultural Dimonis Rafolins mostren com ha estat la seua història fins a l'actualitat en una exposició. En aquesta es poden veure fotografies, retalls de premsa, aparells i bestiari utilitzat en el vistós espectacle dels correfocs. Miguel Vidal i Jaume Pascual han contat a ARAMULTIMÈDIA tot el que es pot veure en aquesta mostra.

L'exposició està ubicada a la Sala d'exposicions del Centre Social de l'Alqueria d'Asnar, i es pot visitar fins el diumenge 22 de setembre en el següent horari: de dilluns a divendres de 19 a 21 h; dissabte d'11 a 14 h i de 18 a 21 h; i diumenge d'11 a 14 h.

Entre altres activitats organitzades pels Dimonis Rafolins, el divendres 20 de setembre a les 20:30 h. en la Casa de la Cultura, es presentarà el documental dels 25 anys d’història. El dia gran serà el dissabte 21 de setembre. A les 17 h, taula redona a la Casa de Cultura, mentre que a les 21 h, hi haurà correfocs del 25 aniversari amb la participació especial de la colla Factoria del Só de les Illes Balears.