El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els diputats comarcals arrepleguen les seues credencials

Patri Blanquer, al Congrés; i Estefanía Blanes, a les Corts, ja són oficialment diputades després d'arreplegar les seues credencials. Rafa Climent prendrà possessió oficialment el pròxim 16 de maig. 

En la legislatura que ara comença tindrem tres representants de les nostres comarques en les institucions autonòmica i nacional. L'alcoiana Patri Blanquer, del PSOE, repeteix al Congrés dels Diputats per quarta legislatura. Ja ha arreplegat la seua credencial a l'Audiència Provincial, i assegura que sent "una gran responsabilitat i molt de respecte. Espere poder tornar amb el meu treball i esforç tot el suport que hem rebut". 


Per altra banda tenim a la també alcoiana Estefania Blanes, d'Esquerra Unida, i diputada a les Corts per la coalició Unides PodemEstefanía Blanes protagonitza juntament amb Rosa Garijo la tornada d'Esquerra Unida a les Corts, després que en les anteriors eleccions no aconseguira representació. Blanes arreplega la seua credencial amb "ganes de començar a treballar".

 

 
 

I queda pendent el murer Rafa Climent, de Compromís, que repeteix en les Corts, tot i que encara està per determinar quina serà la seua funció en el nou govern del Botànic. Els diputats de Compromís prendran possessió oficialment el pròxim 16 de maig, on també rebran les seues credencials. 

Conclou així el procés d'eleccions generals i autonòmiques, tot i que estem a l'espera de la configuració dels nous governs. Però és molt probable que no es delimiten les noves responsabilitats fins que no passe la següent cita electorals, les eleccions locals i europees. La campanya electoral està a punt de començar, amb l'apegada de cartells aquest 10 de maig.