El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els dissabtes de Nadal puja al bus urbà en Alcoi!

Acompanya l'equip d'ARAMULTIMÈDIA en un dels recorreguts que hem fet per la ciutat amb el transport urbà. Els usuaris de l'autobús ens han contat les seues impressions al voltant de la iniciativa. Tot en el següent vídeo.

Per quart any consecutiu la regidoria de Mobilitat ha decidit apostar pel foment del transport urbà durant el Nadal. D’aquesta manera, els dissabtes 22 i 29 de desembre i 5 de gener el servei d’autobús urbà és completament gratuït per a la ciutadania.

Tal com asseguren des de  l'Ajuntament, la mesura pretén facilitar l’accés a tots els barris de la ciutat, especialment al centre, en transport públic i disminuir l’ús dels vehicles privats, fomentant l’ús del transport públic i captant nous usuaris.

El regidor de mobilitat, Jordi Martínez, espera que la tendència iniciada "es mantinga la resta de l’any i per la qual ja apostem d’un temps ençà, per exemple amb la implantació dels bons socials. D’altra banda es pretén reduir al mínim les nocives emissions que generen els vehicles, i s’intenta descongestionar barris amb especial afluència aquests dies".

Acompanya l'equip d'ARAMULTIMÈDIA en un dels recorreguts que hem fet per la ciutat amb el transport urbà. Els usuaris de l'autobús ens han contat les seues impressions al voltant de la iniciativa. Tot en el següent vídeo.