El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els empresaris de la Foia s'uneixen per fabricar 10.000 pantalles protectores per als sanitaris

Més de 10.000 pantalles protectores per a la cara. Les empreses associades a IBIAE, a patronal d'Ibi i la Foia de Castalla, han col·laborat per a dissenyar i fabricar aquest producte essencial.

En menys d'una setmana s'han organitzat per a la producció de manera conjunta. Héctor Torrente, director de la patronal IBIAE, diu que "a totes les empreses que hem cridat han dit que sí abans de preguntar per a què. És un orgull".

Més de 10.000 pantalles protectores per a la cara. Les empreses associades a IBIAE, a patronal d'Ibi i la Foia de Castalla, han col·laborat per a dissenyar i fabricar aquest producte essencial ara, i que han destinat als hospitals de la província, així com als centres sanitaris de la comarca.

I ha sigut en un temps rècordHéctor Torrente, president de la patronal, explica que "en menys d'una setmana han realitzat el projecte i ja tenim el producte en el carrer. Les pantalles han sigut fabricades de manera industrial amb el control més gran de qualitat que hem pogut efectuar en aquest poc temps". Des d'IBIAE expliquen que coordinar a moltes empreses diferents és complicat, però "la generositat i compromís de les empreses d'IBIAE ha facilitat la rapidesa a l'hora d'implementar cadascuna el seu procés dins la cadena de fabricació".

Diferents moments del procés de producció. Imatges facilitades per IBIAE