El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els empresaris de les comarques es formen en xarxes socials

La patronal FEDAC i el CEEI han organitzat una conferència magistral de la community manager Clara Soler. Ha facilitat als vora 30 empresaris assistents ferramentes per a implantar estratègies en xarxes socials, i informació per saber triar la xarxa social adequada per al seu negoci o empresa.

Clara Soler fa més de 15 anys que treballa en el sector turístic com agent de viatges i reserves, guia, o en hotels. En 2011 va crear l'agència Turistícate, i es va especialitzar en comunicació per xarxes socials i Internet. És part responsable de campanyes i perfils turístics ara coneguts, com l'Agència Valenciana de Turisme; #visitelche, de l'Organisme Municipal de Turisme Il·licità; o Terra i Mar, de la Diputació de València. També ha treballat en grans empreses com Hyundai España, Peugeot o Seguros Caser.

Amb aquesta experiència, s'ha presentat davant una trentena d'empresaris de les nostres comarques, sobretot del sector turístic, per oferir informació sobre un ús de xarxes rendible.

Ha obert la jornada la presidenta de l'Associació Turisme Alacant Interior, Indira Amaya, qui ha destacat la importància d'aprofundir en el coneixement de xarxes socials "per arribar millor i més directament al nostre públic potencial". Per part de FEDAC, coorganitzador de la trobada, destaquen la necessitat de visibilitzar el producte comarcal. El seu president Natxo Gómez assegura que "fins que no eixim no ens adonem del que tenim en casa i de les possibilitats que tenim si ho promocionem", i assegura que "la qualitat del que produïm és molt gran, i en matèria de turisme tenim moltes coses per a descobrir i fer partícips als potencials clients, com per exemple, tot el relacionat amb la gastronomia o el turisme esportiu".

Tant des del CEEI com des de FEDAC s'han mostrat oberts a rebre les inquietuds dels empresaris comarcals, per tal de "contribuir al seu creixement".