El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els empresaris ja coneixen el nou curs d’especialització en Sistemes de Fabricació Intel·ligent de l'IES Cotes Baixes

Reunió a la Cambra de Comerç / IES Cotes Baixes

L'IES Cotes Baixes amplia la seua oferta i oferirà a partir del curs 2020/2021 el curs d'especialització, Expert en Sistemes de Fabricació Intel·ligent. Aquest ha sigut presentat als empresaris de les nostres comarques. L'alumnat interessat a realitzar aquest curs de especialització pot realitzar la inscripció fins demà, divendres 24 de juliol, en línia i a través de l'assistent de matriculació habilitat per a aquest procés.

El curs d'especialització Expert en Sistemes de Fabricació Intel·ligent serà únic al territori valencià. El curs està orientat a alumnes que hagen finalitzat un cicle formatiu de grau superior, tenen com a objectiu facilitar als qui ho cursen totes les competències sobre les tecnologies avançades i Indústria 4.0 per a millorar així els processos productius i el rendiment de les empreses. Té un total de 500 hores lectives més 100 de pràctiques en empresa.

Aquesta formació comptarà amb quatre mòduls d'especialització: Processos productius intel·ligents, metrologia i instrumentació intel·ligent, entorns connectats a xarxa i Internet de les coses, i virtualització de màquines i processos productius. El programa complet ha sigut presentat en la Cambra de Comerç d'Alcoi a les diferents entitats empresarials que representen el teixit empresarial.

En aquest sentit, Pablo de Gracia, president de la Cambra de Comerç ha destacat que “estem d'enhorabona. Tenim l'oportunitat d'esprémer al màxim totes les possibilitats que ens ofereix la incorporació de la tecnologia a la indústria 4.0. amb professionals formats específicament per a això”.

Héctor Torrente, director d'IBIAE, ha assenyalat “la importància per a les nostres comarques de tindre estudis que aborden un tema tan capdavanter i necessari com l'aplicació pràctica dels sistemes de fabricació intel·ligent per a la Indústria 4.0. L'alta ocupabilitat que ofereix aquest tipus de formació és la clau diferenciadora per la qual molts joves estan triant aquestes titulacions”.

Per part seua, el director de l'IES Cotes Baixes, Fernando Sansaloni ha destacat que “s'invertirà en la creació d'una aula tecnològica. El professorat necessita bones instal·lacions amb l'equipament adequat per a impartir el contingut de la titulació i garantir un bon nivell d'aprenentatge”. Per a qualsevol dubte la secretaria de l'IES Cotes Baixes queda a la disposició dels interessats per a resoldre tots els problemes que es puguen plantejar via e-mail: 03000400@gva.es