El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Els enfarinats' prenen la vila joguetera

Ibi

Podeu reviure els millors moments de la jornada#MediterráneoEnVivo.

Com és habitual cada 28 de desembre 'els enfarinats' han imposat la seua llei marcial al municipi d'Ibi. Des de primera hora del matí, després que el grup d'amotinats haja rebut de mans de l'alcalde Rafael Serralta les claus de la ciutat, els carrers de la vila joguetera s'han omplert de farina i de moltes rialles.

Fins a 1.600 quilos de farina, 250 dotzenes d'ous, 400 dotzenes de coets i 50 extintors plens de farina són els ingredients que han caracteritzat aquesta jornada dels enfarinats. La batalla ha tingut lloc al llarg del dia, amb un incessant intercanvi d'ous, farina i pólvora que s'ha prolongat des que els insurgents han ocupat la poltrona de l'alcalde i dels regidors municipals en la sala de plenaris. 

Les accions del despòtic govern han estat presenciades per un nombrós públic, que s'ha apropat a la plaça de l'Església i als diferents carrers d'Ibi per on els enfarinats han imposat les seues multes. La quantitat recaptada ha estat entregada a la residència d'ancians del municipi, prèviament a què es donara inici a la 'Dansa' en el carrer Les Eres.

Podeu reviure els millors moments de la jornada a través de #MediterráneoEnVivo de la Comunitat Valenciana.