El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els equips del Nou Bàsquet Alcoi continuen en la dinàmica competitiva

Cadet masculí Nou Bàsquet Alcoi

Aquest cap de setmana tots els equips en competició del NB Alcoi han disputat una jornada més de la “lliga valenciana”.

L´equip senior femení va jugar a Alcoi davant el Petrer. El partit se´l va endur l´equip visitant, però el resultat va ser el de menys, ja que ambdós equips ja estaven classificats per a semifinals. Les jugadores del Petrer van defendre durant quasi tot el partit i van saber aprofitar quan tenien el baló en possessió. Encara així, el conjunt alcoià va lluitar fins el final per intentar guanyar el partit, pero no va ser possible.

L´equip senior masculí d´autonòmica va perdre davant el Dènia per quatre punts. Els entrenadors del conjunt alcoià, Nacho Blasco i Robert Sanchis, van acabar contents amb l´equip, ja que van saber  competir fins el final i van demostrat  tot el treballat durant la setmana. 

Els altres dos equips del club que van jugar partit de la “lliga valenciana” van acabar amb victòria els dos. El junior masculí va guanyar en Petrer 47-49, i el cadet masculí va guanyar a Xàbia 52 a 65.

Destacar que el dimarts 24 de setembre es realitzarà l´última jornada de la ``Pretemporada escolar´´ en el col.legi Miguel Hernández de 17.15h a 18.15h. Tots els xiquets i xiquetes nascuts entre el 2009 i 2014 hi podran assistir.

Per últim, cal comentar que les classes de bàsquet en E.F. s´han iniciat en els col.legis José Arnauda i La Salle. A més de les jornades de portes obertes en horari de vesprada en el col.legi Sant Vicent i Arnauda.