El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els equips vinculats al Nou Bàsquet Alcoi inicien la seua lliga

Jocs esportius

Aquest passat cap de setmana, els 8 equips vinculats al Nou Bàsquet Alcoi de categoria aleví i benjamí han començat a jugar els seus respctius partits. També ho han fet els equips federats infantils i cadets, els equips juniors i l’equip senior masculí.

Als col.legis ja convinguts com les Esclaves, Sant Vicent, La Salle, Miguel Hernández, El Romeral i San Vicente de Paúl s’han unit l’Arnauda i l’Horta Major. Tots els participants han afrontat el seu primer partit de lliga amb ganes i il.lusió.

Pel que fa als equips federats, aquesta setmana han disputat el segon partit de lliga. Els dos equips infantils masculins, l’infantil femení convingut amb l’Apacesco i el cadet masculí que competix en nivell 2, han guanyat els seus partits de lliga. D’altra banda, l’aleví masculí, l’infantil femení i el cadet femení, no han pogut guanyar els seus respectius partits. Així i tot, s’ha pogut vore una millora en el joc de tots els equips.

En quant als dos equips juniors, el femení va aconseguir una contundent victòria (65-27) davant el C.D. Onil, en canvi, el  masculí no va poder guanyar cap dels dos partits disputats aquesta setmana. El divendres el resultat va ser 36-78 davant el Denia Bàsquet i el diumenge es van desplaçar fins Enguera, on el marcador va ser 63-48.

L’únic equip senior que ha jugat aquest cap de setmana ha sigut el masculí d’autonòmica. Es va enfrontar al Gandia UPB en Alcoi i va obtindre la primera victòria de lliga (59-52). Destacar la bona defensa del NB Alcoi, que va ser clau per aconseguir el triomf. També cal mencionar l’actitut dels jugadors, deixant les individualitats de costat per jugar en equip.

Per últim, mencionar que el grup F de la lliga senior masculí de 2a zonal ha iniciat la competició, però a l’equip del NB Alcoi li ha tocat la jornada de descans. D’aquesta manera, començaran la lliga en la segona jornada com a visitant, el pròxim dissabte a les 18h davant el Vallada.