El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els escenaris de pel·lícula d'Alcoi

Èxit de participació en la ruta Alcoi, plató de cinema. Reconeixes Alcoi en aquestes imatges de pel·lícules?

La regidoria de turisme ha inclòs dins les rutes Descobreix Alcoi una visita pels punts de la ciutat que han servit de plató de rodatge per algunes pel·lícules, com ara Manolete o Atraco. Des d'Aramultimèdia no hem volgut perdre'ns la cita i hem parlat amb Quico Carbonell, guia de la ruta i membre del CAEHA, Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics. En el vídeo podeu gaudir d'alguns dels punts de la ciutat on s'instal·laren les càmeres, i també el resultat final de la pel·lícula.

La regidoria de turisme ha inclòs dins les rutes Descobreix Alcoi una visita pels punts de la ciutat que han servit de plató de rodatge per algunes pel·lícules, com ara Manolete, El Jardín del Edén o Atraco. Des d'Aramultimèdia no hem volgut perdre'ns la cita i hem parlat amb Quico Carbonell, guia de la ruta i membre del CAEHA, Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics. En el vídeo podeu gaudir d'alguns dels punts de la ciutat on s'instal·laren les càmeres, i també el resultat final de la pel·lícula.

La ruta s'inclou dins del cicle Descobreix Alcoi, que compta amb un recorregut per la ciutat cada diumenge. Aquest mes de novembre tindrem la ruta urbana per les fonts de la ciutat. Més informació i inscripcions a la web de turisme.