El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els escolars d'Alcoi celebren el dia de la Pau

Els quatre centres que s'han donat cita en l'amfiteatre de la Zona Nord han sigut Miguel Hernández, José Arnauda, Esclaves i Salesianos Juan XXIII.

Tres indrets d'Alcoi han centralitzat aquest 30 de gener els actes del Dia Escolar de la Pau i la No-Violència: la Glorieta, l'Ajuntament d'Alcoi i l'auditori Amando Blanquer. ARAMULTIMÈDIA ha visitat aquest últim per viure els actes organitzats pels col·legis de la Zona Nord.

Els quatre centres que s'han donat cita en l'amfiteatre de la Zona Nord han sigut Miguel Hernández, José Arnauda, Esclaves i Salesianos Juan XXIII. El motiu de l'acte ha estat conscienciar els alumnes d'infantil i primària sobre la responsabilitat en la cura del planeta i la seua sostenibilitat, la globalització, i la importància que els actes humans poden tenir en resta del món.

La lectura del manifest ha estat acompanyada per balls al ritme de la música del grup valencià El Diluvi, així com d'altres cançons relacionades amb la pau. Els escolars també han participat en l'elaboració d'un arbre de paper, on s'han anat adherint mans amb diferents missatges. Per a finalitzar s'ha fet entrega a cada centre d'un petit arbre perquè puga ser conservat o replantat.