El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Espais Labora d’Alcoi i Ibi tindran nous sistemes de ventilació i climatització

A banda d’Alcoi i Ibi, també es milloraran els sistemes de Dénia i Villena a càrrec de l’empresa Proyectos e Instalaciones Térmicas SL per un import de 131.890 euros. 

L’objectiu d’aquests sistemes és evitar la propagació de la Covid-19. A banda d’Alcoi i Ibi, també es milloraran els sistemes de Dénia i Villena a càrrec de l’empresa Proyectos e Instalaciones Térmicas SL per un import de 131.890 euros. El Ple el Consell ha donat el vistiplau a la contractació d’aquestes obres.

Aquestes actuacions s’emparen a una llei que permet actuar de “forma inmediata a causa d’aconteciments catastròfics. Segons el Consell, l'actual pandèmia ha exigit la incorporació de precaucions i mesures de prevenció a implementar en tots els ordres i sectors del país. Es tracta de mesures encaminades a aconseguir la minimització de riscos de contagi del virus, evitar possibles repunts de la malaltia i preservar en tot moment la salut i el benestar del conjunt de la ciutadania".

Labora té a càrrec seu l'impuls i execució de la política de la Generalitat en matèria d'intermediació en el mercat de treball i d'orientació laboral, i les polítiques actives d'ocupació i de formació professional. Aquest organisme ha hagut també d'adaptar-se per a dur a terme les seues activitats en el marc de la realitat reflectida en el Pla per a la transició a una nova normalitat.