El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Partit físic, intens i amb dos grans defenses. Alcoyano i Oriola han empatat a zero en un encontre que no passarà a la història per la bellesa del joc. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap equip tot i que Parras ha fet jugar tots els seus davanters. Camacho s'ha retirat lesionat.

Més informació

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Els espectacles l'Electe i Lù, guardonats amb el Premi Mostra de Teatre d'Alcoi 2019

Espectacle 'Lù', guardonat amb el premi en la categoria de públic infantil-familiar.

Després d’aquest epíleg per a la Mostra 2019, s’enceta el cicle de la següent edició de la Fira Valenciana d’Arts Escèniques, que està prevista a la ciutat d’Alcoi per als dies 25 al 28 de maig de 2020.

Passat un mes des de la finalització de la XXIX Mostra de Teatre d'Alcoi, s'han donat a conéixer els espectacles guardonats amb el Premi Mostra de Teatre d'Alcoi 2019, escollits entre les produccions valencianes exhibides a la fira. Els dos espectacles guardonats han sigut 'Lù', de la companyia Maduixa; i 'L'Electe', de L'Horta Teatre.

Aquests premis tenen un caràcter honorífic, i són votats pel jurat col·lectiu dels programadors del Circuit Valencià de Cultura. Totes dues companyies rebran l'objecte simbòlic de la calavera de Yorick, actualitzat a partir del disseny de Pep Sellés i que realitza el taller artesà Rafa Gordillo-Folias de Spagna.

L'obra de la companyia Maduixa, 'Lù', ha sigut mereixedora del guardó en la categoria de públic infantil-familiar, estrenada a la Mostra amb dos passes i format de públic a dalt de l'escenari, al Teatre Calderón.

En la categoria per a públic en general ha estat 'L'Electe', de Ramon Madaula, la guardonada, estrenada en primícia al Teatre Principal. "Es tracta d'una comèdia amb text àgil i eficaç, ben dirigit i magníficament interpretat, que juga amb un rerefons ben reconeixible d'ironia política", tal com expliquen els responsables de la Mostra.

Després d'aquest epíleg per a la Mostra 2019, s'enceta el cicle de la següent edició de la Fira Valenciana d'Arts Escèniques, que està prevista a la ciutat d'Alcoi per als dies 25 al 28 de maig de 2020.

 

L'Electe, guardonat amb el premi a millor espectacle per a públic general.