El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els estudiants tornen al Campus d’Alcoi de l’UPV

Alumnes de l’UPV

El subdirector de l'Alumnat e Investigació, Antonio Arques, comenta que: "Anem a minimitzar la presència al campus per aquells estudiants que tinguen la necessitat d'assistir des del punt de vista docent. Açò significa que s'impartirà de forma presencial la major quantitat de classes que siga possible, però al mateix temps s'intentarà limitar la presència d'alumnes i personal per altre tipus d'activitats".

El 21 de setembre començarà el curs en els màsters universitaris, mentres que el 29 començaran les classes els alumnes del primer curs de grau

Els estudiants del Campus d'Alcoi de l'Universitat Politècnica de València (UPV) han començat el curs 2020/2021. Concretament han sigut els alumnes de segon, tercer i quart de graus i dobles graus. Els estudiants de nou ingrès començaran les classes el 29 de setembre, ja que la Jornada d'Acollida serà el 28 i, els dels màsters universitaris el 21 de setembre.

El subdirector de l'Alumnat i Investigació, Antonio Arques, comenta que: "Anem a minimitzar la presència al campus per aquells estudiants que tinguen la necessitat d'assistir des del punt de vista docent. Açò significa que s'impartirà de forma presencial la major quantitat de classes que siga possible, però al mateix temps s'intentarà limitar la presència d'alumnes i personal per altre tipus d'activitats".

Preinscripció en graus

Des del 14 fins al 21 de setembre, els estudiants preuniversitaris podran sol.licitar l'admissió en algun dels graus en els que haja quedat alguna plaça vacant.

Els estudiants que es van examinar de la PAU extraordinària de setembre, coneixeran els resultats el 16 de setembre, a partir de les 17h. Els dies per demanar la revissió seran el 17, 18 i 21 del mateix mes i, les notes definitives es publicaran el 22 de setembre. 

Servei Vídeoapunts

Aquest servei permet la gravació automàtica en video de les classes pressencials. Durant la primera jornada de docència, les qüestions tècniques han anat solucionant-se.

Actualment, està dirigit a estudiants de primer i segon curs que tinguen una situació vulnerable i, als alumnes de tercer i quart curs que rebran docència de tipus semipresencial.