El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els germans d'Alcoi que sedueixen a Facebook i el jove d'Atzeneta que factura 80.000 euros al mes

Els germans Pera

Si no tens regal per a Reis, aquesta és una opció molt original.

Els coneguts germans Pera, Omar i Pablo, nascuts a Alcoi, han aconseguit fer una nova jugada econòmica als EUA. Els seus chatbots pareix que han agradat a Facebook i la xarxa social de Mark Zuckerberg ha comprat l'empresa per 1.000 milions de dòlars. A Atzeneta també saben el que és tindre un veí exitós. Amb només 22 anys ja té 2 empreses que facturen 80.000 euros al mes i espera fcturar 1,5 milions d'euros a 2021.

Comencem per Alcoi. Després del començament de la pandèmia, l'empresa Reply.ai d'Omar i Pablo Pera fou comprada per la tecnològica Kustomer. Repy.ai oferia als seus clients chatbots amb respostes immediates als seus clients amb intel·ligència artificial.

Després d'aquesta venda a maig, a desembre d'aquest 2020 Facebook ha comprat per 1.000 milions d'euros l'empresa Kustomer, que actualment té segell alcoià.

I d'Alcoi a Atzeneta. Segons conta el periòdic La Vanguardia, ha publicat el cas d'èxit d'un jove de 22 anys de la localitat de la Vall d'Albaida. Es tracta de Xavier Caravaca. Actualment gestiona dues empreses amb les quals factura 80.000 euros al mes. La previsió per a 2021 és facturar en tot l'any 1,5 milions d'euros.

Durant el confinament l'empresa que ha creat és transparentgift.com, una idea original que permet dissenyar plaques de metacrilat que emulen el disseny de spotify. Ja ven aquestes plaques als 5 continents i ha treballat amb 'influencers' amb milions de seguidors.

Plana web de transparentgift.com