El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els germans Piñero continuen endinsant-se en la festa

Els germans Piñero es troben en la Sarga amb els càrrecs festers
Els autors del cartell fan una trobada amb els càrrecs festers i el director de l'himne

Els encarregats del cartell de festes d'enguany no escatimen esforços ni ànims. El passat mes de novembre es reuniren amb altres artistes i dissenyadors que feren en el seu moment el cartell de festes, per tal d'arreplegar impressions. Ara la trobada ha sigut amb els càrrecs festers de 2016 i amb el director de l'himne Hiroshi Fuji. Segons asseguren els germans Piñero, ha sigut "un màster en alcoiania".

Els germans Piñero es preparen amb consciència per al repte de dissenyar el cartell de les festes de 2016. Ja celebraren una reunió amb artistes i dissenyadors, i ara ha sigut el torn dels càrrecs festers. En una trobada en la Sarga, han compartit taula amb els capitans Pedro Luís López, dels Miqueros; i Francisco Baldó dels Mossàrabs. També ha assistit Javier Gandía, Alferes per la Filà Almogávars; Hiroshi Fuji, director de l'himne de festes, així com el pare i l'avi del Sant Jordiet d'enguany. Segons expliquen els germans José Miguel i Antonio Piñero, no han pogut assistir Fidel Mestre, alferes Chano, per un trencament del tendó d'Aquil·les; i Mossen Torregrosa por una grip.

Els germans Piñero asseguren que en la trobada "hem pogut compartir diferents punts de vista entorn d'una il·lusió comuna. Des de xicotets detalls referits al disseny dels vestits o les marxes que van a tocar-se, fins apreciacions més generals entorn de la festa. Ha sigut un màster concentrat d'alcoiania que hem gaudit molt". Antonio Piñero explica que "una de les coses que més crida l'atenció en aquestes trobades és comprovar fins a quin punt la passió per les festes de Sant Jordi és capaç de transcendir professions, ideologies i generacions. És una constant que es repeteix independentment de qui siguen els assistents".