El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els grups dels 60 assagen per a la Nit Gran d’Ontinyent

  • L'espectacle començarà a les 19:30h en la Glorieta

Els músics van estar acompanyats per els regidors José Rafael Sanchis i Àngels Muñoz a un dels assaigs previs a l’actuació.

Els Tex-mons, Los Saltos, Els Élites i Década ja tenen els instruments preparats per demostrar a tota la ciutadania que la música no té edat. El proper 18 d’agost, a la "Nit Gran", tenen una cita amb el públic, convertint-se aquesta actuació en l’antesala de la programació municipal d’Ontinyent en concert.

Amb l’objectiu d’oferir el millor dels espectacles a la ciutadania d’Ontinyent i voltants, els grups participants no deixen d’assajar i treballar per escollir el repertori. El regidor de Majors Actius, Jose Rafael Sanchis i la regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, acompanyaven als músics durant un dels assaigs on la música rock era la protagonista.

Així, José Rafael Sanchis animava a la ciutadania a acostar-se a la Glorieta el dimecres de la que seria la setmana gran de la festa morocistiana a Ontinyent, perquè amb les pertinents mesures sanitàries "ens espera un espectacle únic amb músics d’una gran qualitat”, afegia.

Àngels Muñoz, per la seua part, qualificava de "sort poder comptar en aquests grups d’Ontinyent a l’espectacle". La regidora assenyalava que serà una "vesprada de música en directe i de molta qualitat”.

Durant l’assaig, en representació dels músics participants, José Barberà declarava, visiblement emocionat, que s’està treballant per preparar "una vesprada inoblidable”. Barberà avançava que el públic assistent podrà gaudir de cançons de Bruno Lomas, Los Brincos, Miguel Ríos, McClan, Los Sírex o de Salvatore Adamo, entre d’altres. Tots tres convidaven a tota la ciutadania a acostar-se el proper 18 d’agost des de les 19:30h a la Glorieta perquè permetrà al públic sense moure’s de la Glorieta viatjar als anys 60, però també a la dècada dels 70 i 80.