El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els guanyadors del concurs per a veure el Tirisiti des de dins i des de fora han gaudit molt

Els guanyadors del concurs per a veure el Tirisiti des de dins i des de fora van gaudir molt / Difusión
A part de veure la representació en el pati de butaques, també van veure des de prop com treballaven els actors

El concurs Passes VIP per a veure el Tirisiti en el Teatre Principal d'Alcoi des de dins i des de fora es va lliurar i els guanyadors van gaudir d'una vesprada molt enriquidora.

Els guanyadors del concurs Passes VIP per a veure el Tirisiti en el Teatre Principal d'Alcoi, van gaudir dissabte passat de la funció, de dues formes: des de dins, amb els actors i des de fora, en el pati de butaques.

Van ser quatre guanyadors que van poder portar un acompanyant: Juan José Zapata, Nuria Esplá, Juan Javier Gisbert i Jordi Julià.

Els guanyadors es van dividir en dos grups: dos d'ells van veure la funció per, les 17 h i des de fora a les 17.45 h i, el segon grup, la va veure des de dins, a les 17.45 h i des de fora a les 18.30 h.

L'oportunitat de conéixer el Tirisiti des de dins i des de fora és una experiència enriquidora perquè així van poder saber com treballen els actors que donen vida als personatges i als treballadors de la Dependent, els qui van ajudar a fer possible aquesta funció tan especial.

Els xiquets van complir un somni i els majors van gaudir de tota una experiència fantàstica.

Aquest concurs ha sigut tot un èxit, amb més de 600 participants. Si vols participar i guanyar premis, has de comprar en un comerç associat a ACECA o la Federació de Comerç, i rebràs un bitllet amb premi directe.