El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els historiadors més joves del CAEHA formaran part de la Fira Modernista 2019

Pedro Juan Parra, Jordi Ortiz i Lorena Zamorano / Ajuntament d'Alcoi

Cal destacar el treball dels joves historiadors per intentar donar una representació més fidel a la manifestació en contra del reclutament de quintos. Per a fer-ho possible, han visitat diferents barris i associacions per tal de donar la màxima informació possible a nivell històric i educatiu.

La conferència que realitzaran Sergio Pastor i Jordi Ortiz tractarà els sistemes educatius alternatius de l'època, i tindrà lloc el 19 de setembre a les 19.30 h a l'Àgora.

Una nova activitat se suma a la Fira Modernista 2019, i en aquesta ocasió amb una base molt educativa i històrica. El Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) prepara una conferència en el que tractaran els sistemes educatius alternatius de l'època i tot el que va suposar en eixe moment. Un tema el qual està molt lligat amb representació que tindrà dins de la fira la figura de Donya Amalia, una mestra molt destacada d'Alcoi de finals del segle 18 i principis del 19.

La conferència estarà impartida per alguns dels més joves del CAEHA, en el que es troben Sergio Pastor i Jordi Ortiz. I pel que fa a la seua realització, aquesta tindrà lloc el dijous 19 de setembre, a les 19.30 h a l'Àgora.

A més a més, cal destacar el treball dels joves historiadors per intentar donar una representació més fidel a la manifestació en contra del reclutament de quintos. Per a fer-ho possible, han visitat diferents barris i associacions per tal de donar la màxima informació possible a nivell històric i educatiu.