El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els incidents de l'Hèrcules-Castelló alteren el partit del Collao de diumenge i la Policia aplica normes excepcionals

La mesura afecta no només els herculans, perquè ningú -encara que siguen d'Alcoi- podra adquirir localitats diuemenge en cap sector excepte en Tribuna

La ressaca de la baralla entre radicals de l'Hèrcules i el Castelló afecta el pròxim partit de diumenge a El Collao davant dels alacantins. La seguretat serà màxima i només es podran comprar entrades en Tribuna. La resta del camp, en venda anticipada.

Uns seixanta ultres del Castelló i l'Hèrcules es liares a pals i barres de ferro diumenge a les 15 hores en les rodalies del Rico Pérez. Un fet que obligà la policia local a disparar a l'aire i que acabà amb tres detinguts i alguns ferits lleus. La gravetat del succeït li afecta de ple al CD Alcoyano, que rep diumenge a les 17 hores al líder, l'Hèrcules.

La seguretat serà molt major a la d'anys anteriors i els herculans disposaran de les 244 entrades de rigor del lateral. La Policia ha establert la següent norma: No es podran comprar entrades el mateix diumenge en les taquilles. Només en tribuna. Amb això és vol evitar l'arribada massiva d'aficionats d'última hora i sense identificar. Això és el que li ha comunicat el comissari de Policia d'Alacant al president del Deportivo i al seu gerent, Juan Serrano i Fernando Ovidio, aquest dimarts de matí en una reunió mantinguda en la capital.

La mesura afecta no només els herculans, perquè ningú -encara que siguen d'Alcoi- podra adquirir localitats diuemenge en cap sector excepte en Tribuna, on se suposa que acudeixen aficionats que no pertànyen a cap grup d'aficionats que -necessàriament i fins a 244- aniran a Lateral.

Aquestes normes podrien afectar negativament al taquillatge del partit, un dels més importants de la temporada. En qualsevol cas, fonts del Deportivo han comunicat a ARAMULTIMÈDIA el seu desig que amb l'afició alcoianista hi haja prou per omplir el camp.

Horaris venda entrades

Els horaris per a la venda anticipada són els següents:

dimecres, dijous i divendres de 10:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h i dissabte de 10:00h a 14:00h.