El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els IVs Premis Valor premia a una entitat de Castalla, el Centre Cultural Castellut

Els IVs Premis Valor premia a una entitat de Castalla, el Centre Cultural Castellut / CV
L'acte de lliurament tindrà lloc el dijous 5 de juliol a les 20’30 hores a la Casa de Cultura de Castalla

El dijous 5 de juliol a les 20’30 hores a la Casa de Cultura de Castalla tindrà lloc el lliurament dels premis Valor en la seua quarta edició. El premi pel Centre Cultural Castellut, una entitat de Castalla

 Sofia Moltó, acompanyada per Juan Mateo i Josep Maria Gadea actuarà en l'acte de lliurament dels IVs Premis Valor que es durà a terme el dijous 5 de juliol a les 2’ 30 hores a la Casa de Cultura de Castalla.

Aquestos premis porten el nom de l’escriptor de Castalla, Enric Valor, i es van crear per a reconéixer la trajectòria de persones o col·lectius que hagueren destacat per la defensa i promoció de la llengua, la cultura i l’educació.

Enguany, el veredicte l'ha fet públic, la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat — Escola Valenciana ha fet públic el guanyador de la IVa edició dels Premis Valor de Promoció del Valencià, i és pel Centre Cultural Castellut, entitat amb més de 40 anys, amb un gran activisme en els àmbits socials i educatiu.

El president de la Coordinadora pel Valencià, Francesc Gisbert, assegura que "som davant d’un reconeixement consolidat i de prestigi".