El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els jocs i els licors tradicionals envolten el Dia Mundial del Medi Ambient a Alcoi

Si l'oratge ho permet, aquest diumenge 3 de juny es visitarà el projecte Canyet

ARAMULTIMÈDIA ha estat a la Glorieta per tal de veure com s'ho han passat els més menuts. El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, ha recordat que els xicotets de la casa han deixat els videojocs apartats per un moment i han jugat als jocs que practicaven els majors abans. També hem parlat amb Tono Belda, per saber més del taller de Licors Tradicionals que s'ha celebrat a l'Àgora.

Alcoi celebra aquest cap de setmana del 2 i el 3 de juny el Dia Mundial del Medi Ambient. Les activitats del dissabte s'han centrat en tallers de malabars i globoflèxia. Els més menuts també han pogut jugar a jocs tradicionals a la Glorieta, com és la Sogatira, la comba, el mocadoret o circuits de xapes. ARAMULTIMÈDIA ha estat a la Glorieta per tal de veure com s'ho han passat els més menuts.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, ha recordat que els xicotets de la casa han deixat els videojocs apartats per un moment i han jugat als jocs que practicaven els majors abans. També hem parlat amb Tono Belda, per saber més del taller de Licors Tradicionals que s'ha celebrat a l'Àgora.

Si l'oratge ho permet, el diumenge 3 de juny es visitarà el Projecte Canyet de reintroducció del voltor comú a l'Alcoià i El Comtat. Per a aquesta activitat hi ha places limitades i la preinscripció és obligatòria al mail medi_ambient@alcoi.org o al telèfon 965 537 127.