El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els jutjats valoraran si el cas d'una dona d'Alcoi, presumptament abandonada en l'autovia pel seu home, és violència de gènere

Autovia Alcoi - Alacant / Google Maps

Segons fonts consultades, la dona no tenia bateria al mòbil i anava sense sabates

Una dona ha estat presumptament abandonada en l'autovia durant 4 hores després que la seua parella l'obligara a baixar del vehicle. El succés ha ocorregut durant la vesprada i la Policia Local l'ha socorregut cap a la mitjanit. Els fets han ocorregut en l'autovia A-7 al terme municipal d'Ibi i el que més crida l'atenció és que cap vehicle avisara als agents de l'autoritat.

Una situació desesperant és el que ha viscut una dona que ha sigut, presumptament, abandonada a l'autovia A-7 per la seua parella. El succés ha ocorregut al terme municipal d'Ibi. Tot apunta al fet que, després d'una forta discussió dins del vehicle, l'home ha obligat a baixar la dona en plena autovia. Fins que la Policia Local ha acudit al seu rescat han passat 4 hores. A més, la dona anava sense sabates per l'autovia i el seu telèfon mòbil no tenia bateria.

Aquest cas ha sigut posat en coneixement dels jutjats d'Alcoi i a hores d'ara es decideix si es tracta d'un cas de violència de gènere, segons fonts consultades per aquest diari.


El que més crida l'atenció és que, durant aquestes 4 hores, cap vehicle que circulava per aquest vial ha donat senyal d'auxili o alerta en veure la situació.