El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els majors de 65 anys tindran l’entrada gratuïta tots els dilluns a les piscines

Des de l’Ajuntament d’Alcoi han presentat iniciatives des de les regidories d’Esports i Cultura per als mesos d’estiu, a les piscines i a la Biblioteca Tirisiti.

Ja ha començat l’estiu i amb ell també la calor, i que millor forma de combatre les altes temperatures que amb un bany a les piscines municipals. La temporada de piscina ja ha començat i és per això que la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi ha llançat iniciatives per a que tots pugam suportar millor les altes temperatures.

Per una banda, tots els dilluns de juliol i agost els majors de 65 de anys tindran l’entrada gratuïta a qualsevol de les tres piscines municipals: José Trenzano Alós, Caramanxel Juan Agudo Garat i Batoi. A més. El públic més jove tindrà quatre dijous (4, 11, 25 de juliol i 8 d’agost) activitats com per exemple inflables a la piscina. Els menors de 16 anys tindran l’entrada gratuïta.

Però, si no vols anar a la piscina tots els dies, des de la regidoria de Cultura han preparat per als més menuts un ampli ventall d’activitats a la Biblioteca Tirisiti, en la qual es tractaran temes com el reciclatge, la música i la ciència. Aquestes activitat estan pensades per a famílies amb xiquets i xiquetes entre 3 i 10 anys.