El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els menors de 14 anys poden eixir al carrer a partir d'aquest diumenge

  • Les eixides seran com a màxim d'una hora cada dia, entre les 9 i les 21 h.
  • Cada adult podrà sortir amb un màxim de 3 infants.
  • Els parcs, zones de jocs i jardins continuen tancats.

A partir d'aquest diumenge 26 d'abril les famílies amb fills experimentaran un alleugeriment del seu estat de confinament, i és que xiquets i xiquetes de fins a catorze anys podran començar a eixir al carrer.

Aquestes eixides seran com a màxim d'una hora cada dia, entre les 9 i les 21 h. Els infants hauran d'anar acompanyats d'un adult responsable (pot ser germà o germana major d'edat) que convisca amb ells. Cada adult podrà sortir amb un màxim de 3 infants, mantenint una distància adequada per a poder controlar-los.

Els passejos s'hauran de realitzar a una distància màxima d'un quilòmetre respecte al domicili. Els menors poden portar les seues pròpies joguines i s'ha de mantenir la distància social de 2 m amb altres persones, evitant també el contacte amb elements comuns. Les mesures de l'estat d'alarma fan que els parcs, zones de jocs i jardins continuen tancats, per tant encara no es pot accedir a ells. Aquesta restricció també afecta a indrets com la Via Verda o els paratges naturals de la ciutat.

La mesura no afecta menors o adults amb símptomes de Covid-19. Aquests han de romandre a casa seguint les mesures d'aïllament recomanades per a aquests casos.