El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els mercadets de Sant Roc i la Zona Nord reobrin aquest dimecres

Carrer on s'instal·la el mercadet de la Zona Nord.

Tant el de Sant Roc com el de la Zona Nord obriran dimecres i dissabtes, a partir d'aquest 3 de juny. 

Si el de Batoi ja va reobrir fa unes setmanes, ara és el torn dels mercadets de Sant Roc i la Zona Nord. Tots dos ho faran al 50 % de la seua activitat, i en el cas del primer canviant la seua ubicació, en la plaça Enric Valor, on es troba la sala de lectura de la Uixola.

El mercat de Sant reobri a partir d'aquest dimecres 3 de juny, amb un total de 5 punts de venda. El de la Zona Nord també el recupera a partir d'aquest dimecres, mantenint-se a la mateixa ubicació, amb 14 punts de venda.

L'altra superfície amb novetats és el mercadet situat al barri de Batoi. A partir del pròxim diumenge, s'amplia la superfície fins al 50% de les autoritzacions -com la resta de mercats de venda no sedentària-, amb un total de 26 llocs de venda. Els llocs ja no seran només d'alimentació i s'haurà de complir amb les mesures sanitàries obligatòries de mascareta, control d'aforament i desinfecció de mans a l'entrada.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, demana "prudència a tots, respectar les mesures sanitàries obligatòries com la mascareta, l'aforament controlat i la desinfecció de mans".