El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Mercats d’Alcoi acullen una exposició dels còmics presentats per la campanya per a potenciar el comerç local

Jordi i Aitana són els protagonistes del còmic, que té l’última pàgina en blanc per que siguen els xiquets els que acaben la proposta

La campanya 'Alcoi, motor de positivitat', que pretén conscienciar sobre la importància del comerç local a Alcoi, acompanya els vídeos i altres materials ja en difusió, d'una exposició de còmics realitzats per alumnes de primària. Un còmic fet per Lucía Varona estudiant de segon d’il·lustració de l’Escola Superior i d’Art i Disseny d’Alcoi, convida a crear les cares dels seus dos protagonistes.

L'associació de comerciants d'Alcoi, i la Federació de Comerç, ACECA, conjuntament amb l’Ajuntament d’Alcoi, han posat ja en marxa una campanya de promoció del comerç local. La campanya compta amb vídeos promocionals que es poden vore per xarxes i a partir del pròxim 9 de desembre els Mercats de Sant Roc, Zona Nort i Sant Mateu, acullen una exposició amb els còmics que s’han presentat a la campanya, així com dibuixos realitzats per alumnes de primària.

La campanya que rep el nom de  ‘Alcoi, motor de positivitat’, pretén donar visibilitat als comerciants i les tasques que realitzen cada dia i que contribueixen a crear una ciutat dinàmica, amb moviment i amb treball actiu.

Ara un còmic és l’encarregat d’explicar als més menuts la importància del comerç local.  Jordi i Aitana són els protagonistes del còmic, que té l’última pàgina en blanc, per a que siguen ells qui dibuixen als personatges als que en ningun moment se’ls veu la cara.

Lucía Varona estudiant de segon d’il·lustració de l’Escola Superior i d’Art i Disseny d’Alcoi, ha sigut la creadora del còmic amb el que ara treballen els xiquets i xiquetes de la ciutat. Tot el que creen s’exposarà als Mercats de la ciutat.

Toni Miranda ha explicat que l’objectiu del còmic és conscienciar a diverses generacions de joves sobre la importància de comprar al comerç local d’Alcoi.