El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els metges del departament de salut d'Alcoi es concentren de nou demà

Hospital Verge dels Lliris / AM
  • Les manifestacions seran demà a les portes del centre de Salut de Muro i a la porta de l’Hospital Verge dels Lliris a les 12 hores.

Els hospitals perifèrics no són atractius per als professionals de la medicina. Departaments com el nostre tenen carències de personal i tecnologia que els metges asseguren que són estructurals. Demanen "creativitat i voluntat" per revertir la situació del Departament.

Els metges del departament de salut d'Alcoi van iniciar una sèrie de mobilitzacions en defensa d'una sanitat pública de qualitat a les nostres comarques. El passat 23 de juliol va tindre lloc la primera concentració i demà, dia 6 d’agost, els metges es concentren de nou. La situació al nostre departament de salut és dolenta, amb fortes "carències estructurals de personal i tecnologia", i, com van afirmar en l’anterior concentració: “no és conseqüència de la pandèmia, sinó el resultat d'anys "d'inacció". 

Les manifestacions seran demà a les portes del centre de Salut de Muro i a la porta de l’Hospital Verge dels Lliris a les 12 hores.