El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Moros i Cristians d'Alcoi del 2018 seran de pel·lícula

César Sánchez junt amb Toni Francés a l'Ajuntament / R. Lledó
El president de la Diputació ha insistit que, amb aquest documental, es pretén "universalitzar tot el que succeix a Alcoi cada any"

César Sánchez ha destacat que "el documental serà una pel·lícula" que intentarà "reflectir la història, el present i el futur dels Moros i Cristians més antics i més importants de la província"

Aquest 2018, els Moros i Cristians d'Alcoi encara seran més internacionals. El president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, ha anunciat a Alcoi que el govern provincial va a produir un documental que es gravarà en els pròxims Moros i Cristians que se celebraran del 22 al 24 d'abril de 2018.

Aquest documental tindrà un format cinematogràfic i es presentarà en festivals de cine internacionals. Sánchez ha destacat que "el documental serà una pel·lícula" que intentarà "reflectir la història, el present i el futur dels Moros i Cristians més antics i més importants de la província".

A banda de ser un producte audiovisual, el seu objectiu és que servisca de "promoció turística i cultural" per tal "d'universalitzar tot el que succeïx a Alcoi cada any". Encara no han transcendit massa detalls d'aquesta producció produïda per la Diputació, encara que el president de la Diputació ha indicat que "també es podrà veure el 'backstage' de les festes".