El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Moros i Cristians d'Alcoi conquereixen Alacant

Segons el president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, el documental intentarà "reflectir la història, el present i el futur dels Moros i Cristians més antics i més importants de la província".

Aquest dissabte 9 de març a les 19 h, la capital de la província tindrà un caire alcoià. El motiu és la presentació del documental 'Alcoi. Moros i Cristians. L'origen'.

La presentació d'aquest documental, produït pel Departament d'imatge i promoció de la Diputació d'Alacant s'estrenarà a l'ADDA (Passeig Campoamor s/n). Després de la projecció, l'Orquestra Simfònica de l'ADDA oferirà un recital de música festera del compositor alcoià Amando Blanquer.

Aquest documental tindrà un format cinematogràfic i es presentarà en festivals de cine internacionals. César Sánchez, president de la Diputació d'Alacant, ha destacat que "el documental serà una pel·lícula" que intentarà "reflectir la història, el present i el futur dels Moros i Cristians més antics i més importants de la província". A banda de ser un producte audiovisual, el seu objectiu és que servisca de "promoció turística i cultural" per tal "d'universalitzar tot el que succeeix a Alcoi cada any".

L'entrada és lliure, però per garantir un lloc a l'auditori cal posar-se en contacte a través de les filaes o al mail gabineteprotocolo@diputacionalicante.es.