El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Cau un altre edifici al centre. Els bombers busquen entre les restes a una de les inquilines

Cau un altre edifici al centre. Els bombers busquen entre les restes a una de les inquilines

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Els bombers han iniciat els treballs per localitzar una dona que es pensa que podia estar en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Més informació

Cau un altre edifici al centre. Els bombers busquen entre les restes a una de les inquilines

Els Moros i Cristians d'Alcoi conquereixen Alacant

Segons el president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, el documental intentarà "reflectir la història, el present i el futur dels Moros i Cristians més antics i més importants de la província".

Aquest dissabte 9 de març a les 19 h, la capital de la província tindrà un caire alcoià. El motiu és la presentació del documental 'Alcoi. Moros i Cristians. L'origen'.

La presentació d'aquest documental, produït pel Departament d'imatge i promoció de la Diputació d'Alacant s'estrenarà a l'ADDA (Passeig Campoamor s/n). Després de la projecció, l'Orquestra Simfònica de l'ADDA oferirà un recital de música festera del compositor alcoià Amando Blanquer.

Aquest documental tindrà un format cinematogràfic i es presentarà en festivals de cine internacionals. César Sánchez, president de la Diputació d'Alacant, ha destacat que "el documental serà una pel·lícula" que intentarà "reflectir la història, el present i el futur dels Moros i Cristians més antics i més importants de la província". A banda de ser un producte audiovisual, el seu objectiu és que servisca de "promoció turística i cultural" per tal "d'universalitzar tot el que succeeix a Alcoi cada any".

L'entrada és lliure, però per garantir un lloc a l'auditori cal posar-se en contacte a través de les filaes o al mail gabineteprotocolo@diputacionalicante.es.