El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els músics del futur arriben al Calderón

Conservatori Professional de Música Juan Cantó d’Alcoi.

La plantilla que forma el claustre de professors del Conservatori dona cabuda a totes les especialitats musicals, a més de Guitarra, Piano i Dolçaina.

Es clausura el curs del Conservatori de Música d’Alcoi amb un concert exclusiu on els alumnes interpretaran a Mozart, Grieg o Couperin.

El Conservatori Professional de Música Juan Cantó d’Alcoi sempre s’ha caracteritzat per l’acurada formació dels seus alumnes, tal com testimonia la llarga sèrie d’artistes que han eixit d’aquest centre i que, hui dia, continuen triomfant amb la música arreu de tot el món.

 

És per això que, més enllà d’organitzar una fi de curs a l’ús, prefereixen tractar aquest acte com una mena de prova de foc. I és que els quasi 100 músics, dirigits per Gregorio Casasempere, se situaran sobre un escenari amb la professionalitat que requereix el moment, s’enfrontaran a un públic real i hauran d’interpretar un munt de peces d’una gran complexitat tècnica.

 

 

Sabent tot açò, no us podeu perdre l’acte de cloenda del curs 2022-2023, el qual tindrà lloc el dijous 15 de juny a les 19 hores al Teatre Calderón i podrem escoltar les obres de diversos compositors amb els quals farem un recorregut històric (i auditiu) a través del s. XVII (Couperin), passant pel XVIII (Mozart), el XIX (Grieg), el XX (Binge) i, per descomptat, també el XXI (el contestà José Vicente Egea).