El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Els Nostres', un drama sobre la immigració a Europa, tanca la 28 edició de la Mostra de Teatre d'Alcoi

La representació d'acrobàcies a l'aire lliure prevista per aquesta última jornada s'ha suspés per lesió d'un dels artistes

Serà a les 20,30 hores al Teatre Calderón. Amb aquest drama teatral, la Mostra de Teatre d'Alcoi deixa caure el teló fins a l'any pròxim.

La Diputació de València i l'Institut Valencià de Cultura col·laboren en la producció d'aquest drama teatral que ens fa pensar sobre la situació de la immigració a Europa. L'obra es basa en un text de Xavier Puchades, Patrícia Pardo, Begoña Tena i Juli Disla; portat a escena per la directora Eva Zapico. Entre els actors, trobem a l'alcoiana Rosanna Espinós. Una gran obra per a tancar la 28 edició de la Mostra de Teatre d'Alcoi. La representació serà a les 20,30 hores al Teatre Calderón.

Aquest últim dia de mostra, 1 de juny, també estava prevista l'actuació d'Acrobacia Mínima amb l'espectacle Seu-te! a la plaça de Ferrandiz i Carbonell. Però una de les artistes ha patit una lesió i malauradament s'ha hagut d'anul·lar la representació.