El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els okupes i Tuasa protagonistes dels primer ple després de vacances

Imatge del Ple

La instal·lació de semàfors en l'encreuament de Terrassa encara no és possible per motius econòmics, segons Raül Llopis.

Els autobusos urbans, l'antena de Barxell-Baradello i els Okupes al centre de la ciutat, temes debatuts.

El primer ple de l'Ajuntament d'Alcoi després de les vacances ha posat una altra vegada en actiu la vida política a la ciutat.

El primer debat que s'ha tingut, i un dels més destacats ha sigut el problema laboral que mantenen els treballadors de Tuasa, acompanyat de la mà de Compromís, en el que el sue portaveu Màrius Ivorra, tant l'edil responsable del servei, Jordi Martínez, insistien que l'Ajuntament ha de fer-se càrrec de fiscalitzar l'actuació de l'empresa concessionària. Compromís també ha senyalat a l'eliminació de de la senyalística de la Zona Blava.

També han comentat l'ocupació il·legal que estan sofrint alguns habitatges, punt que cal dir que ja es va comentar temps enrere. Pel que fa al punt a tractar, Raül Llopis, regidor de Seguretat, comenta que des de l'Ajuntament "estan treballant per a identificar aquests pisos amb l'ajuda tant de la policia Local i Nacional", però des del PP critiquen "l'actitud passiva que estan tenint".

Un altre punt ha sigut sobre l'antena telefònica de la zona de Mariola, on el PP, concretament Edu Tormo, acusa Toni Francés de donar a conéixer l'antena "solament per a obtenir fins electorals".

A més a més, s'ha comentat que es té previst actuar en les pistes esportives del Camí junt amb els deposits de la Zona Alta, i que la instal·lació de semàfors en l'encreuament de Terrassa encara no és possible per motius econòmics, segons Raül Llopis.

Cal dir que es van presentar dos mocions, una presentada pel PSOE per a facilitar la tramitació de la nova llei de contractes del sector públic, i també una per part del Partit Popular exigint una millora en el servei de transport sanitari urgent.