El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els parcs d'Alcoi tanquen aquest dijous a partir de les 18 h davant l'alerta de forts vents

Els parcs tornaran a obrir demà divendres a partir del matí.

Després de les recomanacions fetes des de protecció civil l'Ajuntament d'Alcoi ha decidit clausurar tots els parcs de la ciutat davant l'alerta taronja per forts vents. La mesura serà efectiva a partir de les 18 h d'aquest 13 de desembre.

Les previsions fetes des de l'Agència Estatal de Maternologia (AEMET) han previst fortes ratxes de vent entre les 19 i les 20 hores d'avui dijous i fins a les 9 hores del matí de demà, 14 de desembre. Els parcs tornaran a obrir demà al matí, una vegada que haja finalitzat l'alerta taronja.

Més enllà del tancament dels parcs, l'Ajuntament també ha difós una sèrie de mesures de precaució susceptibles de ser aplicades pels veïns i veïnes de la ciutat:

Retire tests, adorns, i qualsevol objecte situat en teulades, terrasses o en qualsevol lloc des d'on puguen caure al carrer.

Verifique totes les instal·lacions exteriors de la seua empresa (cartelleria, lluminosos, etc...) assegure o retire qualsevol element que puga caure al carrer.

Tanque portes, finestres, tendals i qualsevol element extern del seu habitatge.

• En cas de trobar-se al carrer tinga especial atenció amb cornises, murs o bastides, grues en construcció... Així com qualsevol edifici en mal estat amb el risc de despreniment.

No transite per zones o parcs, evite també passejar prop de pals elèctrics o torres d'alta tensió. Evite acostar-se a tanques publicitàries.

• Si realitza activitats a l'aire lliure, verifique qualsevol element amb el risc de desprendre's o caure al sòl (porteries, canastres de bàsquet, etc.)