El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Els Pastorets' inicien la trilogia del Nadal alcoià

Els pròxims actes del Nadal Alcoià són el Bàndol Reial (4 de gener) i la CXXXIV Cavalcada de Reis Mags d'Alcoi (5 de gener).

La desfilada de 'Els Pastorets', on els xiquets són els protagonistes majoritaris, ha arrancat des del Partidor i ha finalitzat a la Plaça d'Espanya com cada any amb la representació de l'ofrena dels pastors a la Sagrada Família. Nombrosa participació de xiquets i xiquetes i dels grups de danses de la ciutat.

Alcoians, alcoianes i visitants han viscut la primera gran cita de la Trilogia del Nadal Alcoià, amb la desfilada de 'Els Pastorets', que des de 1889 recorren el carrer Sant Nicolau i la Plaça de l'Ajuntament.

L'acte, que representa l'ofrena que els pastorets fan al, recentment nascut, Jesuset, al Portal de Betlem, ha gaudit d'un oratge fabulós que ha animat que gent de tota la Comunitat vinguera a conéixer aquesta particular desfilada. Les danses han estat les protagonistes mentre i a la finalització de la desfilada. Hui, de fet, és el seu dia més lluidor per als grups Sant Jordi i Carrascar. 

Les altres dos potes de la Trilogia es completen el dia 4 amb el Ban Reial i la 130 cavalcada de Reis del dia 5 des de les 18 hores. 

Des d'ARAMULTIMÈDIA no ens hem volgut perdre aquest dia de 'Els Pastorets' i t'oferim un complet vídeo.