El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els patges no han pogut dormir preparant regals. Així és el Campament Reial d'Alcoi

Vora 8.600 persones acudeixen al Preventori hores abans de la Cavalcada

De segur que l'esforç ha valgut la pena. Ni l'escrivà ni els patges han pogut descansar aquesta nit prèvia a la Cavalcada. Això és el que han pogut comprovar les més de 8.000 persones que han acudit al Preventori per veure el Campament Reial. Una de les novetats és la instal·lació d'una rampa accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Aquest és el preludi de l'acte central del Nadal Alcoià, la Cavalcada més antiga d'Espanya, que començarà a les 18 h des d'El Camí.

De segur que l'esforç ha valgut la pena. Ni l'escrivà ni els patges han pogut descansar aquesta nit prèvia a la Cavalcada. Això és el que han pogut comprovar les 8.600 persones que han acudit al Preventori per veure el Campament Reial. Una de les novetats és la instal·lació d'una rampa accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Aquest és el preludi de l'acte central del Nadal Alcoià, la Cavalcada més antiga d'Espanya, que començarà a les 18 h des d'El Camí. En aquest vídeo que hem gravat en directe, podeu veure part del Campament. Ja té unes 1.500 visualitzacions i ha estat compartit més de 60 vegades.

També oferim el vídeo del Ban Reial en el 25 aniversari del nou format. ARAMULTIMÈDIA ha pogut comprovar com grans i xiquets gaudeixen gràcies a l'organització de l'Associació Cultural Samarita i l'Ajuntament d'Alcoi. Hem parlat amb patges, xiquets, organitzadors i, fins i tot, l'escriva. Tot al vídeo.