El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Ni cansament pel partit del Reial Madrid ni distracció per la fama mediàtica. El Deportivo compleix en Lliga i supera un rival directe com l'Oriola en la hipotètica carrera per evitar el descens. Jona i Raillo han marcat.

Més informació

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Els patges s'avancen i visiten La Salle a Alcoi

Els més menuts han tirat ja la carta a una bústia / La Salle

Han deixat petjades, alguna resta de palla dels camells i també una xicoteta sorpresa per a cadascun d'ells.

Alguns alumnes de La Salle ja han rebut els primers regals de Ses Majestats d'Orient. Els més menuts ja han tirat la carta en una bustia ubicada al pati.

En un any tan especial com aquest els patges no podien faltar. Als xiquets d'Infantil els han enviat un preciós vídeo i els han deixat la bústia reial al pati perquè puguen depositar totes les seues cartes allí. També els han deixat un missatge en les classes, així que tots els xiquets han escrit les seues cartes, plenes de peticions i bons desitjos per a tots, i després han eixit al pati per a depositar-les en la bústia.

Segur que totes les cartes arribaran fins a les mans de Ses Majestats d'Orient, que s'encarregaran de fer realitat tots els somnis i il·lusions depositades en aqueixes precioses cartes. Els alumnes de 1r i 2n també han rebut una sorpresa quan van veure a les càmeres que els patges havien entrat a les seues classes.

Els xiquets i xiquetes d'aquestes classes havien escrit també les seues cartes i sembla que, en assabentar-se, els patges han vingut al col.le mentre els xiquets no estaven. Han deixat petjades, alguna resta de palla dels camells i també una xicoteta sorpresa per a cadascun d'ells.